ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING

Press-StartGames.com is geregistreerd bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 68485581 en gevestigd te Appingedam (geen winkelpand) ons Nederlandse BTW nr. is NL001422766B52. Press-StartGames hierna ook nader te noemen: \"verkoper\"

1. Totstandkoming overeenkomst
1.1 Een overeenkomst komt als volgt tot stand: u plaatst uw bestelling van één of meer artikelen via deze website of telefonisch. U krijgt dan een factuur te zien op deze website, hierin krijgt u 4 opties: 1: Geld vooraf overmaken 2. Betaling met Ideal 3. Betaling met PayPal of 4: Contant betalen bij afhalen (hiervoor krijgt u een telefoonnummer om contact op te nemen voor een afspraak)


2. Prijzen
2.1 Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven.
2.2 In afwijking van het vorige lid kan de ondernemer producten of diensten waarvan de prijzen gebonden zijn aan schommelingen op de financiële markt en waar de ondernemer geen invloed op heeft, met variabele prijzen aanbieden. Deze gebondenheid aan schommelingen en het feit dat eventueel vermelde prijzen richtprijzen zijn, worden bij het aanbod vermeld.
2.3 Prijsverhogingen binnen 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien zij het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen.
2.4 Prijsverhogingen vanaf 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien de ondernemer dit bedongen heeft en: deze het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen; of de consument de bevoegdheid heeft de overeenkomst op te zeggen met ingang van de dag waarop de prijsverhoging ingaat.
2.5 De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn exclusief btw i.v.m. marge regeling op 2e hands goederen.
2.6 Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk– en zetfouten. Voor de gevolgen van druk– en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk– en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.


3. Betalingswijze en Verzending
3.1 De betaling dient te geschieden via overschrijving of Ideal of Paypal bij verzending of contant bij afhalen. Op de website krijgt u het rekening nummer te zien, de Ideal betaalmogelijkheid of het telefoon nummer om contact op te nemen om af te kunnen halen
3.2 Mocht een product niet voorradig zijn, dan krijgt u tijdig bericht bij uw bevestiging.


4. Aansprakelijkheid
4.1 De verzending van de artikelen dient te gebeuren via PostNL
4.2 Verkoper is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die ontstaat doordat of nadat de klant het geleverde in gebruik heeft genomen, heeft bewerkt of verwerkt, aan derden heeft geleverd of beschikbaar gesteld.
4.3 Daarnaast zal verkoper er alles aan doen om voor een correcte inhoud van de website te zorgen. Echter, voor kennelijke zet- en typfouten zijn wij niet verantwoordelijk. Let erop dat bij sommige games een conditie is bepaald, dit betekent dat je hier ook het daadwerkelijke item van de foto ontvangt, van de losse carts / consoles / accessoires, worden zgn stockphoto\`s gebruikt, dit betekent dat het item (licht) kan afwijken van de foto, wel staan wij voor de kwaliteit van de carts en labels etc. Het zal altijd in de buurt komen van de kwaliteit van de foto.


5. Privacy statement
5.1 Uw gegevens worden strikt persoonlijk behandeld. Zonder uw toestemming worden de gegevens niet beschikbaar gesteld of verkocht aan derden. Zie onze Privacy Statement voor complete informatie.
5.2 Wij gebruiken de adresgegevens uitsluitend voor het versturen van de bestelling en (indien u geen bezwaar heeft aangetekend bij uw bestelling) voor het versturen van mailingen.


6. Herroepingsrecht
6.1 Koper heeft het recht zijn/haar bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Koper heeft na annulering nogmaals 14 dagen om zijn/haar product retour te sturen. Koper krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van koper thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien koper gebruik maakt van zijn/haar herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@press-startgames.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: Batterijen in of extern van een artikel vallen NIET onder de garantie.


7. Vragen en/of klachten
7.1 We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@press-startgames.com, wij zoeken altijd graag samen met u naar een oplossing!

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


8. Toepasselijk recht.
8.1 Op alle overeenkomsten die gesloten zijn met de verkoper is het Nederlands recht van toepassing.


9. Wet koop of afstand.
Wij houden ons ten alle tijden aan de wet koop of afstand, meer info hierover vind u op:
http://www.consuwijzer.nl/thema/kopen-op-afstand(Download the Terms and Conditions as a PDF file.)

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#00408F show=yes view=slider amount=2 width=auto width_amount=240px height=250px interval=5000 language=nld]

© 2015 - 2024 Press-StartGames | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel