- Wie zijn wij?

Press-StartGames.com wordt beheerd door mij, Jur. Ik verzamelde zelf al jaren videogames en ben actief geweest op diverse bekende websites binnen de retrogaming community. Een verlangen om vanuit mijn eigen passie voor retro games 'n eigen webshop te starten heeft ertoe geleid om in 2015 Press-StartGames.com te beginnen. Ik wil mijn jarenlange ervaring meenemen in dit avontuur om jullie, medespelers en medeverzamelaars van de beste service en mooiste items te voorzien!

Sinds 2019 hebben wij ook een fysieke winkel in Appingedam waar ik met mijn gewaardeerde collega Ricardo niet alleen voorzie in allerlei videogames, maar ook in merchandise, action figures, Funko POP’s en diverse cardgames zoals Magic the Gathering en Pokemon TCG om maar wat te noemen!  We proberen in onze omgeving iedere verzamelaar te voorzien van mooie items, of het nou gaat om games, action figures of verzamelkaarten!

- Wanneer wordt mijn pakketje verstuurd?

Besteld & betaald tussen vrijdag 10:00 en maandag 10:00 = verstuurd op dinsdag.

Besteld & betaald tussen maandag 10:00 en dinsdag 10:00 = verstuurd op dinsdag.

Besteld & betaald tussen dinsdag 10:00 en woensdag 10:00 = verstuurd op woensdag.

Besteld & betaald tussen woensdag 10:00 en donderdag 10:00 = verstuurd op donderdag.

Besteld & betaald tussen donderdag 10:00 en vrijdag 10:00 = verstuurd op vrijdag.

Wij proberen altijd zo snel mogelijk te versturen, maar soms kan het door drukte een dag later worden!

- Hoe lang duurt het ongeveer voordat een pakketje arriveerd?          

Nederland 

1-2 dagen na verzending.

Europa

5-7 dagen na verzending.

Wereld

7-14 dagen na verzending.

 

Kan ik mijn pakketje traceren?

Ja, al onze pakketjes worden met een track en trace code verstuurd! Briefzendingen zijn hiervan uitgesloten. 

U kunt er op vertrouwen dat alles met zorg wordt verpakt zodat er geen schade tijdens verzending kan ontstaan!

- Verzenden jullie wereldwijd?

Bijna wel, je vindt alle landen terug in ons check-out systeem.

- Wat zijn de verzendkosten voor Nederland/België?

Verzendkosten hangen af van het gewicht en grootte van de zending. Als u selecteert wat u wilt kopen vindt u in het check-out systeem precies wat de verzendkosten zullen zijn. Op onze voorpagina ziet u bij wat voor bedrag er geen verzendkosten worden betaald! 

- Heeft Press-Start Games een retourbeleid?

Bij gebreken kunt u zendingen binnen 14 dagen retourneren, neem daarvoor wel eerst even contact met ons op via:

 info@press-startgames.com

- Staan de producten op de site ook allemaal in de winkel?

Nee! Op onze website staan veelal verzamelartikelen welke wij in ons magazijn bewaren. Je kunt deze producten wel ophalen in de winkel, maar dan kun je deze voor de 100% zekerheid het beste een werkdag van te voren bestellen op onze website.

Overigens staan er in onze fysieke winkel ook veel producten die niet op onze website te vinden zijn! Zo is een bezoek aan beide vaak de moeite waard! Op Instagram laten we vaak zien wat voor artikelen nieuw zijn binnengekomen in de winkel.

- Geven jullie garantie op producten?

Zeker, op alle producten zit 1 maand garantie!

- Kan ik mijn bestelling ophalen?

Dat kan, u kunt er voor kiezen om uw bestelling de eerstvolgende werkdag op te halen in onze winkel in Appingedam.

- Waar zit jullie winkel?

Onze winkel bevind zich aan de Dijkstraat 52 in Appingedam.

- Wat zijn de betaalopties op de site?

U kunt betalen via:

  • Ideal
  • Bancontact
  • PayPal
  • Bank overschrijving (IBAN)

- Testen jullie producten?

Zeker, alles wat we qua tweedehands producten toevoegen wordt getest. Producten worden vlak voor verzending nogmaals getest om te kunnen garanderen dat de klant tevreden is met de levering.

- Kan ik bij jullie dingen inruilen of verkopen?

Jazeker! Je kunt bij ons allerlei game gerelateerde producten inruilen. Oude games, nieuwe games, consoles. Doosjes of zelfs losse boekjes van retrogames. We nemen ook Funko’s in en bijvoorbeeld Magic of Pokemon kaarten. In principe alles wat verzameld wordt! Twijfel je of we iets aannemen? Je kunt altijd even mailen of via WhatsApp contact met ons opnemen voordat je langskomt. Inruilen kan ook per post voor wie verder weg woont! Zorg wel dat je 18 jaar of ouder bent of neem je ouders mee.

- Wat betekend "Boxed / CIB / Complete"?

"CIB" staat voor Complete In Box, dit wil zeggen dat een spel of console compleet is met handleiding en doos. Wanneer een spel of console niet CIB is, ontvangt u enkel het spel of console. U ziet dit ook duidelijk in de foto's.

- Wat betekenen de "HOL, FRA, UKV" en andere codes?

Deze staan bij de Nintendo games. Als je HOL achter een titel ziet staan, dan wil dat zeggen dat het de Nederlandse versie is zoals die in Nederland in winkels is verkocht. Tekst op de doosjes is dan vaak Nederlands. Bij UKV gaat het om de versie die in het Verenigd Koninkrijk in de winkels heeft gelegen. Sommige verzamelaars zoeken alleen specifieke versies, daarom staan deze codes ergens achter. Wanneer de taal in een spel zelf anders is dan Engels, dan specificeren we dat in de omschrijving van de game.

Heeft u hier vragen of twijfels over, vraag dan gerust even!

- Wat betekend de staat of conditie?

Verzamelaars willen natuurlijk graag weten in welke staat een spel verkeerd, vooral als het gaat om kartonnen doosjes. Wij proberen dit via de foto's en omschrijving zo duidelijk en objectief mogelijk weer te geven. Eventule imperfecties zullen we ook laten zien en beschrijven. Bij CD's en DVD's kunnen normale gebruikerssporen zichtbaar zijn, deze zijn onvermijdelijk wanneer een CD of DVD is afgespeeld. Spel CD's of DVD's met krassen komen niet in ons assortiment terecht. Deze worden vooraf streng bekeken.

- Wat ik op de foto zie is wat ik krijg?

Ja, al onze artikelen hebben een eigen foto. Wanneer u een spel besteld met compleet en net label, krijg u deze ook. Wanneer u een losse Nintendo cart besteld met UKV code (landcode) omdat u zelf toevallig het boekje en doosje al heeft met dezelfde code, dan krijgt u ook precies die cartridge. Uit ervaring weten we dat dit soms heel belangrijk is voor klanten, dus benadrukken we graag dat wij hier rekening mee houden! 

- Waarom is veel informatie op de site in het Engels?

Onze website trekt veel klanten vanuit de hele wereld. Om de site zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen houden wij de Engelse taal aan. Waar wij het nodig vinden verschaffen we de informatie ook in het Nederlands. Als u toch vragen heeft of iets niet begrijpt kunt u altijd een berichtje sturen. Wij staan altijd klaar om te helpen!

 

Heeft u verder nog vragen? Stel ze gerust via: info@press-startgames.com

 

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#00408F show=yes view=slider amount=2 width=auto width_amount=240px height=250px interval=5000 language=nld]

© 2015 - 2024 Press-StartGames | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel